Kennismaken

Introductie Workshop Coaching – 1 dag

Inleiding

Een aantal keer per jaar geven wij een eendaagse kennismakings workshop coaching. We doen dit om je de mogelijkheid te geven kennis te maken met ons, onze werkwijze en onze visie op coaching.

Programma

Coachen wat is het wèl, wat is het niet? Mini-introductie in systeemdenken: herkennen van gedragspatronen 4 Succesfactoren in coaching Omgaan met het spanningsveld tussen managen en coachen Kennismaken en oefenen met enige basiscompetenties in coaching Coachen en ontwikkelen op 3 niveaus: doen – denken – willen Informatie over onze coachingsopleidingen (indien gewenst) Afsluitende drink voor de liefhebbers

Werkwijze

Tijdens deze Workshop gaan we op een interactieve manier met elkaar ‘aan het werk’. We wisselen ervaringen en praktijkvoorbeelden uit. Korte blokjes theorie worden afgewisseld, door ruimte voor vragen, zelf oefenen en zelf ervaren, zodat er werkelijk sprake is van ervaringsgericht leren.


Werktijden

De Introductie Workshop Coaching duurt 1 dag van 09.30 – 16.30 uur. 

Aantal deelnemers

Minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers

Plaats

De Oude Abdij te Kortengeberg. Op enkele minuten vanaf de E-19 en in de nabijheid (850m) van een NMBS station. Bij inschrijving voor onze Introductie Workshop sturen wij je de routebeschrijving door.

Data

N.n.b.


Prijs

De prijs voor de workshop is € 105 inclusief een handout, koffie- en theepauzes en een lunch. De prijs is exclusief 21% BTW. Indien je je nadien inschrijft voor een opleiding, wordt dit bedrag in mindering gebracht.

KMO-portefeuille

Deelnemers uit België kunnen voor deze opleiding een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 40% van het nettobedrag laten subsidiëren.

Inschrijving

Je kan je inschrijven of je vragen aan ons stellen via: Tel.: 0479/21 70 36 of jennygiezcoach@gmail.com.

Ontwerp: e-grafisch ontwerp
Realisatie: Franckx Design & Multimedia