Twee-daagse Introductietraining 'Verbindende Communicatie in je werk'

"Hoe kun je communiceren met compassie zonder je eigen belang te vergeten?" "Is het mogelijk van conflict tot synergie te komen en van compromis tot win/win?" "Hoe kun je je hart laten spreken én tegelijkertijd oog houden voor je eigen behoeften en die van de organisatie?"

Inhoud

Tijdens deze intensieve tweedaagse training:

Het model van Geweldloze Communicatie, ontwikkeld door Marshall Rosenberg, is de rode draad bij deze training. Deelnemers gaan vooral zelf aan de slag met hun eigen werksituaties.


Met als resultaat

Productieve interacties met collega's en anderen in je (werk)omgeving.

 


Voor wie

Iedereen die wil leren om op zijn werk vanuit verbinding en met meer helderheid te communiceren en nieuwsgierig is naar Geweldloze/Verbindende Communicatie.

Trainer

Deze training wordt gegeven door Jenny Giezeman, internationaal gecertificeerd als trainer in Geweldloze Communicatie.

Data en locatie

15 en 16 oktober 2018 (Kortenberg)

18 en 19 februari 2019 (Kortenberg)

Praktische informatie

De training is van 9.15-16.30 uur. De groepsgrootte is 4 tot maximaal 12 deelnemers. Prijs voor deelnemers van wie de organisatie betaalt: € 725 (vrijgesteld van BTW en inclusief alle trainingsmaterialen, koffie/thee en lunch). Prijs voor zelfstandigen en KMO's: € 375 (vrijgesteld van BTW en inclusief alle trainingsmaterialen, koffie/thee en lunch).

Deelnemers uit België kunnen voor deze opleiding een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 40% van het nettobedrag laten subsidiëren.

Meer informatie

Bel voor administratieve vragen +31 10 465 00 68, inhoudelijke vragen +32 479 21 70 36 of mail ons voor meer informatie.

INSCHRIJVEN

 

Ontwerp: e-grafisch ontwerp
Realisatie: Franckx Design & Multimedia